Tips

Tips voor het inpakken

Begin ruim op tijd met inpakken, niks is erger dan op het laatste moment voor de verhuizing nog de helft van al je spullen op te moeten bergen. Gebruik verhuisdozen om uw spullen in op te bergen. Deze zijn makkelijk opstapel baar en nemen weinig ruimte in. Zorg dat het totale gewicht per verhuisdoos onder de twintig kilo blijft, als u de verhuisdozen tot de hand vaten vult, benut u alle ruimte en zorgt u ervoor dat de dozen nog goed te tillen zijn. Het is ook veel gemakkelijker en sneller om dozen te vervoeren dan losse voorwerpen. Wanneer de dozen geen hand vaten hebben, kunt u het beste de dozen tot ¾ vullen.

Het beste is om uw spullen per kamer in te pakken. Noteer op elke doos voor welke kamer deze bestemd is. Ook kunt u kort aangeven wat er precies in de verhuisdoos zit, zo kunt u sneller bij u spullen wanneer nog niet alles is uitgepakt maar u toch één specifiek ding nodig hebt.

Kwetsbare, fragiele en belangrijke spullen verhuizen

Breekbare spullen dienen van te voren goed ingepakt te worden. Het beste is om uw kwetsbare voorwerpen met piepschuim, bubbeltjes-plastic of desnoods dekens en of kleding te beschermen.

Koelkast en wasmachine

Koelkasten kunnen het best vervoerd worden wanneer deze al 24 uur uit hebben gestaan. Ook raden wij u aan om de koelkast na het verhuizen ongeveer één etmaal op zijn plek te laten voordat u hem weer aansluit. Zo heeft de koelkast voldoende tijd om te ontdooien en kan de koelvloeistof tot ‘rust’ komen. Wanneer wij een wasmachine moeten verhuizen kunt u het er best voor zorgen dat deze al losgekoppeld is en dat er geen water meer inzit. Dit voorkomt lekkages in uw woning en in de verhuisbus. Het liefst de waterslang aan de wasmachine plakken met het uiteinde omhoog.

Meubelen verhuizen

Wij raden aan om uw meubelen  uit elkaar te halen. Meubelen van Ikea zijn bijvoorbeeld snel en gemakkelijk te demonteren, dit maakt het verhuizen en dragen een stuk gemakkelijker voor ons. Ook bespaart het ontzettend veel ruimte in de verhuisbus.

Bel voor beschikbaarheid: Tel: 06 85 13 13 85

Bel nu